De wereld van de IT ontwikkelt zich snel, zowel positieve als negatieve. Positief door werkzaamheden te vereenvoudigen of automatiseren, negatief als ransomware en phishingmail die uw bedrijf volledig stil leggen. Het is daarom belangrijk om de IT van uw bedrijf onder te brengen bij een betrouwbare partner. IT Zaken heeft veel ervaring in de IT-infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in internetverbindingen, netwerk, telefonie, serverbeheer. We bieden passend advies en over welke IT-oplossing voor u het beste aansluit. Eerlijke IT staat voorop, we kijken doelgericht naar de beste oplossing voor uw IT. Wij zorgen dat IT werkt!

Over ons

IT Zaken bestaat uit een hecht team met ervaren medewerkers die dagelijks hun kennis uitbreiden. Deze kennis wordt constant gedeeld met elkaar en blijven we elke dag leren, waar onze klanten de vruchten van plukken. We zijn graag persoonlijk betrokken met de onze klanten die hun ICT uitbesteden bij ons. Dit betekent dat we meedenken over verschuivingen in technologie en dat we eventuele problemen snel kunnen verhelpen. Door middel van proactief beheer lossen wij IT-problemen op voordat u er hinder van ervaart.

Interesse of vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u IT-vragen? Neem dan snel contact met ons op middels onderstaand formulier. Liever zelf de touwtjes in handen nemen? Dat kan! Bel ons via 0162-694431 of mail naar Info@it-zaken.com