Telefoons, laptops, servers en printers zijn slechts een klein deel van de mogelijke manieren waarop hackers toegang kunnen krijgen tot uw organisatie.

In 90% van de gevallen komt dit door een menselijke fout.

Bescherm uw bedrijf vandaag nog en voorkom duizenden euro's schade.

Door inzichtelijk te hebben waar de kwetsbaarheden zitten en wat hiervoor de beste oplossing is.

De door IT-Zaken ontwikkelde Security Scan analyseert uw bedrijfsveiligheid.

De scan onderzoekt uw organisatie zowel online als offline. Op basis van de resultaten krijgt u een rapport met conclusies en aanbevelingen.

Voorkom Man-in-the-Middle-aanvallen.

Het goed beschermen van WiFi-netwerken is ontzettend belangrijk doordat een hacker heel gemakkelijk berichten en gevoelige informatie kan onderscheppen via een slecht beveiligd WiFi-netwerk. De WiFi-scan kijkt naar hoe makkelijk het is om toegang te krijgen tot het WiFi-netwerk en kijkt op basis daarvan hoe goed het netwerk beveiligd is.

Blijf bereikbaar. Altijd.

DNS-servers vormen het kloppende hart voor veel bedrijven. Dankzij DNS-servers blijven website en online omgevingen draaien en bereikbaar voor medewerker en klanten. Onze DNS-scan onderzoekt DNS-servers op kwetsbaarheid door te kijken hoe eenvoudig andere DNS-servers te bereiken zijn.

Houdt bedrijfsinformatie privé.

Het interne netwerk van een bedrijf is cruciaal om gevoelige bedrijfsinformatie op te slaan en samen te werken. Om die reden is het daarom van groot belang om er voor te zorgen dat hacker geen toegang krijgen en zo wellicht een datalek veroorzaken. De Netwerk-Scan van IT-Zaken onderzoekt alle poorten en apparaten op het netwerkt of deze kwetsbaar zijn voor aanvallen van buiten af.

Ook offline goed beveiligd.

Niet alleen uw online beveiliging is belangrijk. Offline zijn er ook nog ontzettend veel gevaren die een bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijf. Onze medewerkers analyseren uw werkomgeving op potentiële dreigingen door bijvoorbeeld te kijken naar uw alarm- en camerasystemen, het bewust zijn van de medewerkers en het rollensysteem binnen uw organisatie.

Alles overzichtelijk in één rapport.

Als de volledige scan is afgerond ontvangt u van ons een beveiligingsrapport. Hierin staan alle kwetsbaarheden en risico, aangevuld met toelichting en bewijsmateriaal, overzichtelijk weergegeven. We bespreken met u de resultaten en geven concrete aanbevelingen om direct uw beveiliging te verbeteren.

De Security Scan onderzoekt uw bedrijf, maar niet uw gevoelige informatie

Middels een ondertekende verklaring garanderen wij absolute geheimhouding van uw wachtwoorden, IP-adressen en andere gevoelige zaken.

Begin vandaag nog met het beveiligen van uw bedrijf

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!