Waarom een wachtwoordmanager?

Veilig, Makkelijk & Persoonlijk

Passwordmanagers houden uw wachtwoorden veilig

Doordat Passwordstate gebruik maakt van tweestapsverificatie en AES-256 encryptie blijven uw wachtwoorden beschermd tegen hackers en kwaadwillige buitenstaanders. Mocht er nu toch iets gebeuren, dan maakt Passwordstate regelmatig automatische back-ups van alle wachtwoorden, websitemappen en SQL-databases.

U hoeft nooit meer een wachtwoord te onthouden.

Passwordstate onthoudt al uw wachtwoorden voor u en zorgt ervoor dat deze altijd makkelijk toegankelijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van de webclient, de mobiele app en de browser extensies voor o.a. Chrome, Firefox en Safari. Verder kan Passwordstate aangeven wanneer het tijd is om uw wachtwoorden te vervangen en biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te doen. Passwordstate kan zelfs automatisch een sterk wachtwoord voor u genereren.

Geef alleen de mensen die u vertrouwt toegang tot de meest belangrijke wachtwoorden.

Passwordstate biedt u de mogelijkheid alle medewerkers binnen uw organisatie van een rol te voorzien. Deze rollen zorgen ervoor dat de medewerkers slechts bepaalde wachtwoorden kunnen zien die voor hun belangrijk zijn. Daarnaast kunnen beheerders ten alle tijden zien waar en wanneer een wachtwoord door een medewerker wordt opgevraagd.

Bent u klaar om al uw wachtwoorden veilig, makkelijk en persoonlijk op te slaan?

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op!