Gratis Antivirus programma

COVID-19 treft ons allemaal, daarom willen wij als IT Zaken een steentje bijdragen. Het is belangrijk dat we de regels vanuit het RIVM volgen, blijf thuis houdt 1,5 meter afstand om verspreiding tegen te gaan. Er is veel samenhorigheid en samen komen we er alleen maar sterker uit.

Echter zijn er ook kapers op de kust die misbruik maken van de situatie zeker nu de digitale hacker weet dat veel mensen thuiswerken op hun eigen pc. Voor hackers is het gemakkelijker daar thuis pc’s minder beveiligd zijn dan bedrijfs pc’s. Wij als IT bedrijf kunnen daarom op deze manier een steentje bijdragen om voor u de pc een stukje veiliger te maken en stellen dan ook een gerenomeerd antivirus programma ter beschikking net als Mircosoft Teams ter beschikking stelt.

We hebben het pakket zo ingericht dat het heel simpel is om het pakket bij u op de pc te installeren, en wanneer we weer vrij zijn van het COVID-19 zullen we het weer deinstalleren.

Mocht u hierin interesse in hebben stuur ons dan even een mailtje naar info@it-zaken.com en wij zorgen dat u veilig thuis kan werken.

Voor dit alles hanteren wij natuurlijk de privacywetgeving en uw gegevens zullen nadat het programma weer is verwijderd ook worden verwijderd uit onze systemen.