Glasvezel in Made

Vanaf nu ook glasvezel mogelijk in Made!

Wil jij ook super Snel internet?

NU! betaalt u geen aansluitkosten a € 995,-. Tevens ontvangt u een cadeaubon t.w.v. € 20,00* Geldig Van 5 april tot 7 juni 2021!

De waarom!
Glasvezel wordt steeds noodzakelijker om mee te gaan in een maatschappij die op alle fronten digitaliseert. Want de ontwikkeling van nieuwe diensten die vragen om een snelle, stabiele en veilige verbinding gaat razendsnel. Denk hierbij aan interactieve diensten, zorg op afstand, onderwijs, thuiswerken, zakelijke toepassingen, ‘domotica’ (huisautomatisering) en nog veel meer. Glasvezel biedt deze snelle en betrouwbare internetverbinding. Omdat de capaciteit van glasvezel in principe oneindig is, ben je klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, ongeacht de capaciteit die deze ontwikkelingen vragen.

De voordelen!
Razendsnel internetten, haarscherp televisiekijken, ongestoord bellen, dat kan allemaal met glasvezel. Glasvezel biedt namelijk een betrouwbare vaste verbinding, die ook bij uitstek geschikt is voor bedrijven. Dankzij de enorme capaciteit is glasvezel klaar voor de toekomst. Omdat je jouw verbinding met niemand hoeft te delen, heb je nooit last van digitale spitsuren en storingen. En wist je dat je met glasvezel net zo snel kunt uploaden als downloaden? Je krijgt dus het snelste internet voor hetzelfde geld. Tot slot is glasvezel ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing ten opzichte van de ouderwetse koperverbinding. Zo krijg je dus op allerlei manieren waar voor je geld.

"Nu geen aansluitkosten & Cadeaubon a €20,-"

Schrijf je hier in!

Deelnemende winkeliers

Bij inschrijving ontvangt u van ons een cadeaubon ter waarde van € 20 euro welke u kunt besteden bij een van de onderstaande winkeliers. Zo dragen we een steentje bij aan onze lokale middenstand in deze bijzondere tijden!

Meer info nodig!

Eventuele datum dat het u schikt dat wij langskomen.